Tidligere Barcelona-manager Pep Guardiola har i et interview med Cadena SER udtalt, at han ser det som ‘gode nyheder’, at Ronald Koeman forbliver træner i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Juventus vil stjæle Koeman-transfermål

Udtalelsen fra Guardiola kommer i forlængelse af, at det i sidste uge blev bekræftet, at Koeman fortsat vil være i trænersædet i den kommende sæson.

Præsident Joan Laporta afslørede torsdag, at Koeman fortsat ville være træner på Camp Nou i næste sæson. Og spørger man Guardiola, så mener han, at der er gode chancer for, at den 58-årige får en bedre sæson i 2021/22-sæsonen.

“Det er en god nyhed, at Koeman fortsætter. Mange gange har Barcelona spillet den bedste fodbold i Spanien – og den anden sæson er typisk bedre,” sagde han til Cadena SER.

“Koeman er den ideelle træner til næste sæson. Jeg er meget glad og præsidenten er overbevist. Det har været et hårdt år for alle, og Ronald fortjener endnu en sæson med fans på stadion.”

Guardiola udtalte sig om Barcelonas to nye spillere, Sergio Agüero og Eric García, der begge kommer fra Manchester City, hvor han er træner.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer Serie A-midt som alternativ til Wijnaldum

“Agüero og Eric García er to gode signings, sikre hits,” sagde han. “Kun er en målscorer, og med Eric har jeg allerede fortalt Ronald Koeman, at han har gjort en spektakulær signering. Han vil være en af ​​kaptajnerne i det næste årti,” lød det fra Guardiola.