Pep Guardiola har ikke lagt skjul på, hvad han håber, at Lionel Messis fremtid kommer til at byde på. Han har gjort det meget klart, at han håber på, at Messi beslutter at afslutte sin karriere i Barca.

LÆS OGSÅ: Messi har informeret Barca om sine fremtidsplaner

Den nuværende Manchester City-manager mener nemlig ikke, at Messi kommer til at finde ‘et bedre hjem’, end den catalanske storklub.

Efter at have været tæt på at forlade klubben sidste sommer, tyder det på, at Messi og Barca nærmer sig en aftale, som begge parter kan acceptere.

Guardiola, der trænede Messi i en periode, hvor han for alvor slog fast, at han er blandt historiens bedste spillere, er håbefuld for, at den 33-årige argentiner beslutter sig for at blive i den spanske klub, hvor han har tilbragt hele sin professionelle karriere.

“Jeg håber, at han kan afslutte sin karriere i Barca,” sagde Pep Guardiola til spanske TV3. “Messi finder ikke et bedre hjem end i Barca.”

“Det eneste, der skal gøres, som vores kære lærer (tidligere spiller og manager Johan Cruyff) sagde, er at vende tilbage til rødderne, for at redde årsagen til tingene, som gør Barca speciel på mange måder i deres spil.”

LÆS OGSÅ: Laporta har bedt Neymar om at stoppe sine kontraktforhandlinger med PSG

“Vi ved, hvordan man gør det. Det grundlæggende er allerede gjort. Alt du skal gøre er at støve det af, give det lidt olie, søm… og gøre det igen. Der er ingen bedre klub til at gøre det.”