Der skal ikke herske tvivl om, at Manchester City har gang i en forrygende sæson. I skrivende stund fører de Premier League med 10 point ned til Manchester United, der indtager andenpladsen. Hertil er de også fortsat med i alle mulige turneringer.

LÆS OGSÅ: Officielt: Thierry Henry trækker sig

Ikke nok med det, skal man helt tilbage til den 21. november, for at finde deres sidste nederlag. Det betyder, at de i øjeblikket er inde i en stime på hele 26 ubesejrede kampe på tværs af alle turneringer.

Onsdag kunne de tilføje yderligere en kamp til denne stime, da de vandt 2-0 over Mönchengladbach i Champions League. Det betød også, at de kunne udbygge deres sejrsstime på 19 kampe i træk på tværs af alle turneringer.

Efter opgøret blev Pep Guardiola spurgt, hvordan hans hold formåede at vinde så mange kampe i streg. Her lagde han ikke skjul på, at klubbens gode økonomi har noget at skulle have sagt.

“Vi har mange penge til at købe en masse fantastiske spillere. Det er sandt. Uden kvalitetsspillere ville vi ikke kunne gøre det. Spillerne er fantastiske, menneskelige og har et utroligt forhold til hinanden. De spiller hver kamp med det eneste fokus på at vinde den,” lød det ifølge Goal fra Pep Guardiola.

LÆS OGSÅ: United tilbyder tre spillere og penge i bytte for Premier League-profil

Næste gang Manchester City skal i aktion, er mod West Ham på lørdag. Her har de selvfølgelig mulighed for at udbygge deres sejrsstime yderligere.