Flere Barcelona-spillere siges at være på vej væk fra klubben denne sommer. En af dem, der kan være på vej væk, er Sergi Roberto, der potentielt kan være på vej videre i sin karriere.

LÆS OGSÅ: Agent: Messi ville have ham til Barca

Skulle han beslutte sig for at søge nye græsgange til sommer, er der størst sandsynlighed for, at han vil hoppe på et fly mod Manchester. Det ser nemlig ud til, at Manchester City og Pep Guardiola rigtig gerne vil integrere ham i truppen.

Flere catalanske medier skriver, at Barcelona er i tvivl om, hvorvidt Roberto skal være en del af truppen i næste sæson. Rygterne om hans exit er kommet efter en svær sæson for spilleren, der bød på både corona og flere skader.

På trods af dette, er Pep Guardiola klar til at hente ham til Manchester City, skriver den catalanske avis Sport, som også skriver, at den tidligere Barce-træner anser Sergi Roberto som værende en klar forstærkning til holdet.

På det seneste har der været meldinger om, at skulle Sergi Roberto forlade Barcelona, vil det udelukkende være for at skifte til Manchester City, hvor Guardiola er træner. De to har nemlig et specielt forhold til hinanden, da det var ham, der gav Roberto debut på førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Koeman giver hint om Messis fremtid

Et skifte til Manchester City kan potentielt komme på tale, men det vil dog sandsynligvis være i form af en byttehandel. Her kan flere City-spillere indgå, da Barca har både Laporte, Cancelo, Bernardo Silva og Mahrez på radaren.