Tidligere Barcelona-træner Pep Guardiola har udvist interesse i to Barca-spillere, som han ønsker at hente til Manchester City. Mere specifikt drejer det sig om Sergi Roberto og Ousmane Dembélé, lyder det fra Catalunya Radio.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig to potentielle afløsere for Junior Firpo

Efter sigende skulle Manchester City foretrække at indgå en byttehandel med Barcelona. Ifølge Catalunya Radio har den engelske klub lavet en liste over syv spillere, som de er villige til at bytte med.

Derfor har Barcelona mulighed for at vælge mellem syv forskellige spillere, men ingen navne er blevet nævnt. Derfor vides det heller ikke, hvilke spillere, der er tale om.

Det har tidligere været rapporteret, at den catalanske klub vil foretrække en byttehandel, der involverer Bernardo Silva og Joao Cancelo. I og med, at ingen navne er blevet nævnt, vides det dog ikke, om de er en del af de syv spillere.

Barcelona har dog endnu ikke indstillet sig på at skille sig af med Dembélé. Derimod er de fortsat indstillet på at forlænge hans kontrakt, da hans nuværende aftale udløber i 2022.

LÆS OGSÅ: Koeman insisterer: Vil hente denne type spiller

Det siges dog, at den catalanske klub er bekymrede for, at den 24-årige franskmand har i sinde at forlade den catalanske klub på en fri transfer om et års tid.