Der har været mange spekulationer om Haalands fremtid. Nu kommer spilleren selv med afsløring, skriver spansk medie.

Erling Haaland er i øjeblikket på ferie i Marbella, der er en af de mest populære turistmål i Spanien. Her ejer hans familie et hus, som de har købt for næsten et år siden, skriver spanske AS.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo rygtes væk fra United: Nu svarer hans agent på rygterne

Det spanske medie skriver også, at han blev mødt af en gruppe fans på gaden i Marbella. Her blev han spurgt om, hvor han spiller i næste sæson, hvilket han gav svar på.

“Jeg spiller her i Spanien,” lød det fra den 21-årige nordmand, der derfor gjorde det meget klart, at han har planer om et skifte til Spanien.

Den norske stjerne svarede ikke på, hvilken klub han vil skifte til. Det er dog begrænset, hvor mange klubber nordmanden reelt har at vælge mellem i det spanske.

Ender det med et skifte til Spanien, bliver sandsynligvis til Barcelona eller Real Madrid. Sidstnævnte vil dog have lettere ved at realisere et sådant skifte, da deres økonomiske situation ganske enkelt er bedre.

Barcelona-præsident Joan Laporta er stor fan af Erling Haaland og ser ham som deres højeste prioritet. Det ændrer dog ikke på, at det kan blive rigtig vanskeligt for Barcelona at finde pengene til at købe ham.

LÆS OGSÅ: Chelsea forbereder sig på Azpilicueta-afsked: Har udset sig tre potentielle afløsere

Der er en klar forventning om, at Haaland forlader Dortmund til sommer. Her bliver hans frikøbsklausul på 75 millioner euro nemlig aktiveret, og de europæiske storklubber står nærmest i kø for at købe ham.