Der er nok mange, der håber på, at den klub, de er fan af, ender med at hente Erling Haaland til klubben. De ærgrer sig nok over, at det ikke var deres klub, der hentede ham fra Salzburg i stedet for Dortmund.

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

20-årige Erling Haaland er nemlig en sandmålmaskine, der scorer mål på samlebånd, og det er derfor ikke overraskende, at han er en meget attraktiv spiller for de største klubber i Europa.

Og det ved hans agent Mino Raiola også godt.

“Han bliver en af fremtidens stjerner i det kommende år, fordi vi ser stjerner som Ibrahimovic, Ronaldo og Messi er nået en alder, hvor alle spørg dem selv: “Hvor længe kan vi stadig nyde dem?”. Så alle kigger på den kommende generation,” siger han, hvorefter han tilføjer, at ikke mange har råd til ham.

“Der er maksimalt ti klubber, der kan købe Haaland og give den platform, som man ønsker efter at have været hos Dormund. Fire af de klubber i England.”

Superagenten vælger herefter at sammenligne ham med Lewis Hamilton.

“Jeg tror ikke, der er en sportsdirektør eller træner i verden, der vil sige, at de ikke er interesseret. Det vil være som, hvis et Formel 1-hold sagde, at de ikke var interesseret i Lewis Hamilton,” siger Mino Raiola til BBC.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Sammenligningen giver vel mening langt hen ad vejen, da Haaland også opelever stor succes. Han står noteret for at have scoret 27 mål og lavet syv assists i 25 kampe på tværs af alle turneringer for Dortmund.