Erling Braut Haaland, der scorer mål på samlebånd, er stadig ikke tæt på at nærme sig Robert Lewandowski, der har scoret 26 mål i denne sæson. Det er otte flere end André Silva fra Eintracht Frankfrut, og det er ni flere end Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Solskjær snakker med Haaland: Vi må se

Haaland ligner dog spilleren, der bliver den næste stor bomber i Bundesligaen, hvilket dog kræver, at han bliver i Dortmund eller skifter til Bayern München.

Han kan i hvert fald ikke fange den 32-årige Robert Lewandowski i øjeblikket.

“Hvis jeg scorer et mål og tror, at jeg nu kommer et mål tættere på ham, laver han bare hattrick. Som det mest naturlige i verden. Det, han præsterer, er vanvittigt,” siger Haaland til Viaplay Fotball, hvorefter han tilføjer:

“Han er teknisk meget stærk, og det kan jeg lære meget af. Jeg ser alle Bayerns kampe, det er et fantastisk hold. Forbindelsen mellem ham og hans holdkammerater er meget stærk. De ved altid, hvor han er, og han er der altid – klar til at afslutte angrebet. Det er meget imponerende.”

Erling Haaland bliver nemlig rygtet væk fra Borussia Dortmund, hvor blandt andre Real Madrid, FC Barcelona, samt flere klubber i Premier League har meldt sig på banen.

LÆS OGSÅ: Ronaldo er blevet tilbudt stort millionbeløb: Nægter at lave særlig reklame

Han kræver dog en monsterløn, hvorfor hans agent, Mino Raiola, for nylig har sagt, at der kun er ti klubber i verden, der har råd til ham.