Borussia Dortmund fik en rigtig god start på den nuværende sæson, men i de seneste par måneder har de haft problemer med at levere vedvarende resultater, som de præsterede at gøre i starten af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Hemmelig klausul: Luis Suarez kan forlade Atletico Madrid til sommer

Det er svært at sige, hvad der har været årsag til dette, men et trænerskifte midt i en sæson er sjældent nemt. Og Dortmund har oplevet netop dette, da Edin Terzic har overtaget efter Lucien Favre som træner for den tyske klub.

En af de helt store stjerner for den tyske klub, Erling Haaland, erkender da også, at de er inde i en periode, hvor det føles som om, at alt går imod dem.

"Vi tror på trænerens planer før kampene, men vi skal bare prøve at holde os til aftalerne igennem kampene og levere bedre," lød det ifølge Goal fra den norske stjerne, hvilket han fulgte op med:

"Jeg har været i situationer som dette før. Det er ikke let, men jeg prøver ikke at tænke for meget over det. Det er ikke nemt at tabe, mens man samtidig føler, at alt går imod en," sagde han ifølge Goal.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand om udlejet United-spiller: Han har ingen fremtid i United

I weekenden måtte Dortmund nøjes med et enkelt point, da de spillede uafgjort med Hoffenheim. I skrivende stund er de at finde på en 6. plads i den tyske Bundesliga, hvor de har hele 16 point til Bayern München, der indtager førstepladsen, mens de har tre point til Leverkusen på 5. pladsen.