Det kom torsdag frem, at Erling Haalands agent, den udskældte Mino Raiola, samt Alfie Haaland var taget til Barcelona, hvor man ville mødes med Joan Laporta for at diskutere en mulig handel, der vil sikre, at målmaskinen bliver sendt til Spanien.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Alfie og Mino blev hentet af Joan Laportas mænd, da de var ankommet i lufthavnen, men det er såmænd ikke noget, som er med til at skabe panik i Dortmund.

Det mener i hvert fald Borussia Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc. Han fortæller, at det er helt fint, at de er taget afsted, så de kan få lidt sol.

“Fra mit synspunkt har jeg intet imod det, hvis det bare er to mænd, som er nede og nyde solen ved Middelhavet.”

“Vi udvekslede synspunkter i går, og vores holdning er klar. Så jeg er meget rolig omkring det, fordi jeg ved, hvad jeg vil have,” udtaler Michael Zorc til Sport1.

Sport1 erfarer, at Michael Zorc fastholder, at Dortmund under ingen omstændigheder ønsker at sælge målhajen under sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Steven Gerrard afgør: Er Ronaldo eller Messi bedst?

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at der er meget, der peger på, at det kommer til at ske. Nordmanden har næsten frit valg på alle hylder, og Alfie og Mino skulle derfor være i gang med at snakke med diverse klubber, herunder Barcelona.