Der har været rigtig mange rygter om, at Manchester United skulle ønske at hente Erling Haaland. Det er dog ikke blot The Red Devils, der har interesse i den norske målbomber – det er derimod mange andre klubber, der også har.

LÆS OGSÅ: Skidt nyt for Solskjær: Fransk United-stjerne misser flere kampe

Som følge af den store interesse for den 20-årige nordmand, er et potentielt sommerskifte også begyndt at lyde mere realistisk. Derfor er det ikke utænkeligt, at man kan se Erling Haaland i en ny klub fra næste sæson.

Hans agent Mino Raiola er i øjeblikket på klubbesøg sammen med Alf-Inge Haaland, der er far til Erling. Hidtil har de besøgt Barcelona, og i de kommende dage vil de lægge vejen forbi både Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Manchester United og Liverpool.

Formålet med deres klubbesøg er naturligvis er forhøre sig om interesse for den norske stjerne. Derudover er det også mening med deres besøg, at de skal informere klubberne om, hvad det vil koste at hente Erling Haaland. Allerede nu er det dog blevet afsløret, at det bestemt ikke bliver en billig omgang.

Ifølge den spanske radiokanal Catalanya Radio kommer prisen nemlig til lyde på 150 mio. euro, hvilket er svarende til 1,1 mia. kr. Ydermere skal der også betale honorar til både Mino Raiola og Alf-Inge Haaland på omtrent 40 mio. euro. Det er yderligere 300 mio. kr., der også skal op af lommen.

LÆS OGSÅ: RB Leipzig-profil indrømmer: Kunne sagtens se mig selv i United eller Liverpool

Ole Gunnar Solskjær siges at være meget interesseret i at hente Erling Haaland til Manchester United. De to har en fortid sammen i Molde, og siden da har han holdt nøje øje med ham. Spørgsmålet er dog, om han får finansiel opbakning i milliardklassen, da det tydeligvis bliver nødvendigt.