Erling Haaland fortsatte målstimen, da han formåede at nettet to gange, da Borussia Dortmund tørnede sammen med FC Köln. Det endte dog alligevel med, at den 20-årige målhaj forlod banen i ren raseri.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

Det var Haaland, der udlignede til 2-2 i det sidste minut, men han fremstod tydeligt irriteret, da dommeren fløjtede kampen af. Haaland tog sin trøje af, hvorefter han kastede den til en modspiller, der havde bedt om den.

Og Haaland, der nu befinder sig i Marbella sammen med resten af Norges landshold, vælger nu at undskylde for sit lille udbrud.

“Jeg var rimeligt rasende. Jeg reagerede lidt forkert ved at flå trøjen af og kaste den til ham, der bad om den. Det undskylder jeg. Men jeg kunne ikke kontrollere mig selv, fordi jeg var så rasende,” siger han ifølge TV2.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Han tilføjede efterfølgende, at han ikke kan nyde sine scoringer, hvis hans hold ikke også har succes. Det er da også en ganske problematisk situation, de oplever i Dortmund, da deres pointtab betyder, at de har fire point op til Eintracht Frankfurt, der aktuelt ligger på fjerdepladsen, som er uhyre vigtig i Bundesliga-tabellen.