Manchester Uniteds flirteri med Sir Jim Ratcliffe fortsætter angiveligt.

Den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe har ikke lagt skjul på, at han har et brænende ønske om at købe Manchester United, men han er ikke ene om at have denne interesse.

For efter Glazer-familien løftede sløret for, at de var villige til at sælge Premier League-klubben, er der flere investorer, der har vist interesse for at købe klubben.

Hvad der medfører, at Sir Jim Ratcliffe er en sandsynlig ny ejer af Manchester United er, at han er villig til at investere en stor sum penge.

Det skriver Daily Mail.

Derudover ejer han allerede den franske klub Nice, hvor Kasper Schmeichel i øjeblikket vogter buret.

Ratcliffes INEOS-gruppe købte nemlig Nice tilbage i 2019 med planer om at gøre klubben til et fransk kraftcenter og udfordre Paris Saint-Germains dominans i Ligue 1.

Dog er Nice ikke skredet frem så hurtigt, som INEOS havde håbet på, hvilket har ført til en ændring i tilgangen. Spillere som Kasper Schmeichel, der blev hentet på en lukrativ kontrakt sidste sommer, og Aaron Ramsey er angiveligt ikke længere primære mål.

Nice sluttede på niendepladsen i Ligue 1 takket være en stærk anden halvdel af sæsonen efter en dårlig start under Lucien Favre, der senere blev fyret.

Deres nye træner har en langt mindre kendt profil – Francesco Farioli, en 34-årig italiener, hvis tidligere job var hos de tyrkiske klubber Karagumuruk og Alanyaspor.

Men inden længe kan Ratcliffes sammen med qatarske sheik Jassim Bin Hamad Al Thani sigte mod at stå i spidsen på Old Trafford.

Der skulle angiveligt ligge et bud på borde, og hvis Ratcliffe opnår succes, vil han erhverve omkring 50 procent af Manchester United, mens Glazer-familien vil beholde cirka 25 procent ejerskab.

Det vil give ham mulighed for at tilføre midler, som kan bruges til at forbedre infrastrukturen og styrke holdet.

I skrivende stund venter han angiveligt stadig på at høre om Manchester United accepterer buddet.