Lige siden præsidentkandidaternes valgkampagner i FC Barcelona blev skudt igang, har der været rygter om, at Jordi Cruyff vil vende tilbage til klubben. Flere kandidater gav nemlig udtryk for deres interesse i den tidligere spiller.

LÆS OGSÅ: Positiv De Jong: “Han er en af de bedste i verden”

Joan Laporta, der vandt søndagens valg, er overbevist om, at han vil have hollænderen til at påtage sig af en rolle i organisationen.

Josep Maria Bartomeu forsøgte også at få hentet Cruyff tilbage til klubben, da han tilbød ham stillinger som sportsdirektør eller træner. Senest blev sønnen til Johan Cruyff tilbudt at tage over efter Eric Abidal, da franskmanden forlod sin bestyrelsespost.

Bartomeu var dog for sent ude, da Cruyff allerede havde forpligtet sig til Shenzhen FC, som er det kinesiske hold, hvor han i øjeblikket er cheftræner.

Nu da Laporta er blevet valgt som Barcas nye præsident, vil han forsøge at lokke Cruyff til klubben, hvor han gerne ser ham indtage rollen som Barcas nye sportsdirektør.

Der har dog endnu ikke været tilbud på bordet, hvilket dog primært skyldes det faktum, at Laporta endnu ikke officielt er blevet præsident. Det forventes han dog at blive i de kommende dage.

LÆS OGSÅ: Agent til Liverpool-stjerne mødes med spanske storklubber

Der har i de spanske medier været rapporter om, at Jordi Cruyff kunne være på vej til den catalanske klub, men det har dog benægtet i kinesiske medier.