Der er næppe nogen, der er i tvivl om, at en af de mest omtalte ting i fodboldens verden, er Lionel Messis fremtid. Den argentinske stjerne, der altså er hovedperson i de mange rygter og spekulationer, er ved at være træt af den konstante snak.

LÆS OGSÅ: Dennis Irwin udnævner Manchester United-forsvarer som bedste PL-venstreback

Spekulationerne kommer dog sandsynligvis kun til at blive intensiveret i takt med, at sæsonen skrider frem, da det betyder, at Messi kommer tættere på sit kontraktudløb. Det ændrer dog ikke på, at Messi er træt af debatten.

“Messi er træt af at blive talt om i Paris eller hvor som helst,” lød det fra journalisten Alfredo Martinez. “Han har ikke taget nogen beslutning om sin fremtid.”

Messi har allerede gjort det klart i sit interview med Jordi Evole, at han venter til slutningen af sæsonen, før han kommer til nogen om konklusion om sin fremtid. Det er dog ikke noget, der har været med til at sætte en stopper for rygterne.

Onsdag udtalte nuværende PSG-spiller Angel Di Maria, at der er en stor chance for, at hans landsholdskammerat finder sin vej til Paris.

“Der er en stor chance for, at han kommer til PSG,” sagde Di Maria til Canal+.

LÆS OGSÅ: Liverpool kan ikke spille Champions League-kamp i Tyskland

Disse ord fandt selvfølgelig sin vej til Barcelonas omklædningsrum, hvor de sandsynligvis har påvirket stemningen. I hvert fald fik det Ronald Koeman til at bede den franske klub om at udvise noget respekt.