FC Barcelona er blevet kædet sammen med en lang række spillere på det seneste. En af dem, de især er kædet sammen med, er en afløser for Busquets.

FC Barcelona er i gang med at gøre sig klar til en fremtid uden Sergio Busquets. Den spanske veteran har kontraktudløb til sommer, og han har endnu ikke fået tilbudt en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Langer ud efter Barca efter Messi-rygter: Det er en afledningsmanøvre

Meget kunne derfor tyde på, at Barcelona har besluttet sig for, at de vil rette fokus mod at finde en ideel afløser, i stedet for at give Busquets en ny kontrakt.

En af de spillere, der især er havnet på deres radar, er den unge Martin Zubimendi. Faktisk skulle han ifølge SPORT være Xavis primære transfermål til sommer.

Nu lyder det, at det kan blive svært for Barcelona at sikre sig den unge midtbanespiller. De er nemlig ikke ene om at have et godt øje til ham.

Mediet Carrusel Deportivo skriver, at han også er på radaren i Arsenal, hvor Arteta og co. skulle være klar til at betale hans frikøbsklausul, for at hente ham til Premier League.

LÆS OGSÅ: Efter salg af Depay: Dette er nu Barcelonas prioritet

Faktisk lyder det, at de skulle være klar til at gøre dette allerede i januar, men Zubimendi har gjort det klart, at han ikke har et ønske om at forlade Real Sociedad midt i en sæson.