Manchester United har et tæt kampprogram, der også er meget udfordrende. De skal torsdag møde Real Sociedad, som de slog første kamp med 4-0 i Europa League, og det kan betyde, at man kan give en pause til de spillere, der har spillet meget.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Det gælder især Marcus Rashford, der har spillet i alle Manchester Uniteds kampe. Han er såmænd den eneste United-spiller, der ikke har fået en pause i denne sæson.

Derfor, så er kampen mod Real Sociedad den perfekt mulighed for, at han nu kan komme ud at sidde. De har dog ikke råd til at tage let på tingene, da man skal respektere Real Sociedad.

Det giver Ole Gunnar Solskjær muligheden for at spare nogle spillere, som spiller en vital rolle i det tætte kampprogram. Han har dog udtalt, at han ikke kommer til at starte med Amad Diallo eller Shola Shoretie, men det forventes, at de kommer på banen som indskiftere.

Edinson Cavani er fortsat skadet, men Marcus Rashford er ikke en nødvendighed i angrebet. Og taget i betragtning af, at Mason Greenwood sad på bænken under hele Newcastle-kampen, så burde han være klar.

LÆS OGSÅ: Guardiola advaret mod indkøb af Messi: Han så uinteresseret ud

Uanset hvad, så bør Marcus Rashford få en pause.