Nu løfter Silkeborg sløret for, at han har sat sin underskrift på en ny kontrakt.

Han har bidt sig fast på alle fodboldentusiasters læber med fortryllende spil og hudløst ærlige interviews.

Og det stopper ikke her.

For selvom den evigt populære Kent Nielsen har været rygtet til et hav af klubber, så har han og Silkeborg IF forlænget det gode samarbejde til sommeren 2026.

Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Den nuværende aftale lakker så småt mod enden i sommeren 2024, men begge parter har været så tilfredse med samarbejdet, at kontrakten altså allerede nu er blevet forlænget med to år.

Kent Nielsen lægger heller ikke skjul på, at det var en ‘no brainer’:

“Det var en ’no brainer’, da klubben henvendte sig til mig. Der var ikke megen betænkningstid fra min side, for jeg føler, at SIF og jeg er det perfekte match. Vi har opnået meget i klubben i min tid, og der er nogle sportslige udfordringer og perspektiver, som jeg finder spændende. Jeg ser et stort potentiale i at være med til at rykke SIF et nyt sted hen med flere unge spillere efter sommer. Det glæder jeg mig enormt meget til”.

Og hos SIF er der også stor tilfredshed med, at cheftræneren fortsætter ved roret frem til sommeren 2026:

“Kent Nielsen har skabt stærke resultater i Silkeborg IF de seneste år, hvilket foreløbigt kulminerede sidste sæson med bronzemedaljer og et europæisk gruppespil, hvor vi gjorde god figur i denne sæson. Kent Nielsen har skabt den attraktive spillestil, som vi gerne vil underholde og vinde fodboldkampe med, og vi har stor tiltro til, at vi sammen kan bygge videre på det flotte fundament, der er skabt i SIF. Vi er selvsagt meget glade for, at vi med kontinuitet på cheftrænerposten kan fortsætte den udvikling, der er i Silkeborg IF”, fortæller administrerende direktør Kent Madsen.

“Kent Nielsen har løftet det sportslige niveau i SIF ganske betydeligt, og Kent viser kontinuerligt, at han både kan udvikle vores spillere individuelt og holdet som enhed. Kent Nielsen har begejstret 3F Superligaen med sin spillestil, og da tingene begyndte at brænde en smule på her i foråret, rystede han aldrig på hånden. Derfor er vi utroligt glade for, at Kent Nielsen er vores cheftræner frem til 2026, supplerer sportschef Jesper Stüker.

Kent Nielsen har stået i spidsen for SIF i 148 kampe og er i forvejen den længst siddende, nuværende cheftræner i Superligaen.