Der er meget, der tyder på, at Giorginio Wijnaldum og Liverpool ender med at sige farvel til hinanden efter denne sæson.

LÆS OGSÅ: Bayern-stjerne misser CL-kamp: Er smittet med coronavirus

Til sommer udløber hans kontrakt nemlig, og det virker mere og mere sandsynligt, at de to parter ender med at tage afsked med hinanden. Indtil videre er de nemlig ikke blevet enige om forlænge aftalen. Derfor er Liverpool også allerede godt i gang med at lede efter en afløser for 30-årige Wijnaldum.

Nu er der rygter om, at den engelske klub kan ende med at bytte den ene hollænder for en anden hollænder.

Ifølge mediet Calciomercato har Liverpool nemlig et godt øje til den 23-årige Teun Koopmeiners, som for tiden tørner ud for AZ Alkmaar. Han har desuden også anførerbindet på i klubben. Denne sæson har vist sig at være rigtig god for Koopmeiners, da han står noteret for 17 mål og syv oplæg i 37 kampe.

Sidste år fik Teun Koopmeiner sin debut for Hollands A-landshold i en venskabskamp mod Mexico. Her fik han også lov til at spille side om side med Giorginio Wijnaldum på midtbanen.

LÆS OGSÅ: Økonomisk underlegne: Milan kan miste stjernemålmand til denne klub

Giorginio Wijnaldum er allerede blevet rygtet til flere forskellige klubber, men efter sigende skulle han være blevet tilbudt en aftale af FC Barcelona.