Det er rigtig lang tid siden, at der er en spiller, der er skiftet direkte fra Manchester United til Liverpool – eller den anden vej rundt.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-profil: Pogba skal gøre det bedre, hvis han skal blive

Den seneste spiller til at foretage ‘det forbudte skifte’ var tilbage i april 1964. Det er derfor 57 år siden, at en spiller sidst har skiftet fra Manchester United til Liverpool.

Dengang var det Phil Chisnall, der blev solgt til Liverpool for en pris på 25.000 pund, hvilket er svarende til i omegnen af 215.000 danske kroner.

Nu er han dog gået bort i en alder af 78 år. Det har både Manchester United og Liverpool skrevet på deres officielle hjemmesider.

“Phil var et produkt af vores berømte ungdomsafdeling og repræsenterede klubben i Sir Matt Busbys tid. Vores dybeste sympati er hos hans elskede,” har Manchester United blandt andet skrevet på deres officielle hjemmeside.

Phil Chisnall nåede at få 47 optrædener for Manchester United mellem 1961 og 1964, hvorefter han foretog det forbudte skifte til Liverpool. Det var dog ikke meget spilletid, det blev til i Liverpool, hvor det ikke blev til mere end ni kampe, før han igen drog videre.

LÆS OGSÅ: David de Gea er ude: Så mange kampe misser han

Efterfølgede skiftede han til skiftede han til Southend United, inden han sluttede sin karriere i Stockport County.