Han har igennem mange år haft til opgave at udtænke en plan, der skulle stoppe Messi, men efter at være skiftet fra Atlético Madrid til Newell’s Old Boys, vil han nu i stedet have Messi på sin side.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

German Burgos, Diego Simeones tidligere assistent, blev for nogle uger siden ansat som cheftræner i Rosario-klubben, og han forventer, at man kommer til at se Messi i Newll’s Old Boys, inden han vælger at stille støvlerne på hylden.

“Jeg har den bedste plan for ham. Jeg tror på ham. Jeg tror på, at han stadig har mere at give. Jeg tror ikke, at han forlader Barcelona, for det er hans hjem, ligesom Newell’s er det. Men jeg tror på, at han en dag kommer til at lægge vejen forbi her,” siger han ifølge La Capital.

“Diego Maradona spillede her, og af den grund vil Messi ønske at spille for Newell’s. Jeg tror, at han kommer forbi en dag. Forhåbentligt bliver det snart.”

Lionel Messi har tilbragt fem år i Newell’s Old Boys ungdomsafdeling inden turen gik til Barcelona i 2000. Han udtalte i 2019, at han har en drøm om at spille for Newell’s i Argentina. Det var også Messi, der hyldede Diego Maradona efter legendens død, hvor han fejrede et mål ved at tage trøjen af, hvilket afslørede en Newell’s Old Boys-trøje med nummer 10 på ryggen.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Diego Maradona repræsenterede klubben, da Messi var barn.