FC Barcelona-fansene holdt vejret, da man så Gerard Piqué forlade banen mod Atlético Madrid. Deres mareridt blev en realitet, da det blev bekræftet, at Gerard Piqué kunne se frem til flere måneder på sidelinjen.

LÆS OGSÅ: Video: Lionel Messi viser, hvorfor han er Barcelona-kaptajn

Marca skriver dog nu, at FC Barcelona har fundet en løsning på problemet.

Piqué kommer til at være væk i tre til fire måneder, da han har besluttet, at han ikke ønsker en operation i knæet.

Barcelona har dog fundet en dynamisk duo i Ronald Araujo og Oscar Mingueza, som måske også er svaret på deres spørgsmål om, hvordan man forbedre defensiven.

Ronald Koeman har nemlig forsøgt sig af med seks forskellige kombinationer i det centrale forsvar i denne sæson: Pigué-Lenglet, Lenglet-Araujo, Piqué-Araujo, Lenglet-Mingueza, Pigué-Frenkie og den seneste med Araujo og Mingueza.

De to har imponeret, og de kan meget vel ende med at blive fundamentet for et nyt, forstærket forsvar. Det siges dog fortsat, at man ønsker at hente Eric Garica i Manchester City til klubben.

LÆS OGSÅ: Super-agent: Han er bedre end Messi og Ronaldo

Oscar Mingueza har været blandt de store overraskelser i denne sæson. Han har spillet i Barcelona siden han var otte, og det er kun gået én vej siden da. Han har været hele Barcelona igennem, inden han er kommet til, hvor han er nu – førsteholdet.