Harry Maguire skal være en meget vokal del af Manchester United. Det gælder dog også uden for banen, hvor han nu snakker om Axel Tuanzebe, som han mener får en stor karriere, selvom, han ikke får spilletid.

LÆS OGSÅ: Stikker til Messi efter Barca-exit: Ronaldo kan med alle

Tuanzebe har fortsat til gode at starte inde i Premier League, og han har blot spillet 49 minutter. Han har dog fået startpladser i FA Cup’en, Carabao Cup’en og Champions League, hvor det er blevet til fire styks, herunder en imponerende præstation mod Paris Saint-Germain.

Harry Maguire siger, at man i omklædningsrummet lægger mærke til ham, og han siger til Manchester Uniteds hjemmeside, at han er en leder.

“Axel er en leder. Det gælder både i måden han arbejder på, men også måden han er vokal i omklædningsrummet. Han er stadig en ung fyr, og han har stadig meget at lære, men han kommer til at få en stor karriere.”

Tuanzebe er dog blevet nævnt i store sammenhænge i hvad man synes at være meget lan tid. Han er nu 23 år gammel, og han mangler regelmæssig spilletid, hvis talentet skal komme til udtryk.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne slipper billigt: Slaget er ikke slemt

Der skulle dog komme muligheder i løbet af sæsonen.