Barcelona har fået afslag på deres ansøgning om at registrere Andreas Christensen samt deres øvrige nyindkøbte spillere.

Barcelona er nødt til at rydde yderligere op i deres økonomi, hvis de skal registrere henholdsvis Andreas Christensen, Franck Kessie, Raphinha, Robert Lewandowski og Jules Kounde.

LÆS OGSÅ: Martin Braithwaite slår fast: Forlader kun Barca på én betingelse

Ifølge The Mirror har La Liga nemlig afvist at lade klubben registrere de nyindkøbte spillere. I samme ombæring er der blevet stillet krav om, at de først skal have styr på økonomien.

For at kunne nå i mål med dette, er de i fuld gang med at sælge ud af truppen, så de dermed kan skabe mere plads i deres lønbudget.

En af dem, de arbejder på at få solgt hurtigst muligt, er hollandske Frenkie de Jong. Han kan nemlig indbringe et stort beløb samt skabe god plads i lønbudgettet.

Derudover ønsker de også hurtigst muligt at skille sig af med både Memphis Depay, Miralem Pjanic, Samuel Umtiti og danske Martin Braithwaite.

Samtidig arbejder klubpræsident Joan Laporta og resten af ledelsen på at sælge yderligere 24,5 procent af Barca Studios.

LÆS OGSÅ: Kun ét problem: Derfor er Damsgaard-skifte ikke på plads

Alt dette skal der dog være styr på før lørdag den 13. august. Er der ikke det, vil det nemlig ikke være muligt at registrere hverken Andreas Christensen eller de øvrige nyindkøbte spillere.