Op til flere Barcelona-spillere har fået tilbud om klubskifte til sommer. En af dem er angriber Memphis Depay.

I januar har Barcelona hentet flere forstærkninger til offensiven, da de har hentet både Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang og Adama Traore.

LÆS OGSÅ: Avis: Disse 5 spillere vil Barcelona hente til sommer

De nye tilføjelser til truppen har medført, at der er opstået tvivl om, hvorvidt hollandske Memphis Depay har en fremtid i klubben. Det samme er gældende for danske Martin Braithwaite.

Den 27-årige Depay kan ende med at forlade Barcelona til sommer, skriver SPORT. Flere klubber i Italien skulle nemlig have vist interesse for at hente ham i sommerens transfervindue.

Ikke nok med det, så skriver SPORT, at Memphis Depay fik flere kontrakttilbud allerede i januar. Her var han dog ikke klar til at forlade Camp Nou-klubben.

Det er dog ikke ensbetydende med, at han er fast besluttet på at blive i Barcelona. Derimod er hans plan, at han vil bruge resten af denne sæson til at se situationen an i den catalanske klub.

Falder det ikke i hans smag, er den 27-årige Depay åben for at pakke sin kuffert og forlade Camp Nou, selvom det kun er et år siden, at han er ankommet.

LÆS OGSÅ: Avis: Lewandowski vil afslutte sin karriere i denne klub

Til sommer har han dog kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt, hvorfor det vil være begrænset, hvor meget Barcelona kan få for ham.