Manchester City spiller noget af deres flotteste fodbold i øjeblikket. Det har da også medført, at de er ubesejret i tyve kampe, og i disse tyve kampe har de blot indkasseret fire mål, hvilket vidner om, hvor solidt, de spiller.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

De har en ung mand ved navn Phil Foden på holdet, som blot er tyve år gammel. Han står dog alligevel noteret for at have spillet 101 kampe, og står det til ham, så bliver det udelukkende til mange flere kampe for Manchester-klubben.

"Jeg kan kun se mig selv spille for Manchester City ud fra et perspektiv, hvor jeg har støttet dem siden, jeg var helt ung. Det hjælper altid, når man spiller for en klub, man holder med," fortæller Foden til Football Focus.

Phil Foden kom til Manchester City som U9-spiller, og han har spillet for Manchester-klubben lige siden da, hvor han blandt andet allerede har været med til at vinde to Premier League-titler.

Han har dog fået meget mere spilletid i denne sæson, hvor han har haft en perifer rolle på holdet. Det har medført, at han også har fået mere ansvar, hvilket ikke ser ud til at påvirke ham.

Han står noteret for 27 kampe, hvoraf det er blevet til ni mål og fem assists.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Han har kontrakt med Manchester City frem til sommeren 2024.