Tottenham-fansene var ellevilde, da man i sommers kunne bekræfte, at man havde hentet Gareth Bale fra Real Madrid på en lejeaftale. Det er dog en glæde, som er blevet overskygget af en stor skuffelse.

LÆS OGSÅ: Kostede Real Madrid 335 millioner: Han skulle nu være på vej væk

Det er den i hvert fald hos José Mourinho, samt Tottenham-ledelsen, hvorfor det heller ikke overraskende, at han ikke får spilletid under netop Mourinho.

Daily Mails kilder siger i hvert fald, at flere personer i Tottenham er meget utilfredse med Gareth Bale i øjeblikket. De erfarer, at det skulle være på baggrund af hans arbejdsindsats samt manglende sult for at komme tilbage i storform.

Gareth Bale var da heller ikke en prioritet for José Mourinho, men Tottenham-ledelsen mente, at det var en attraktiv handel. Den skulle sågar have været så god, at man ikke kunne lade den passere.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Det er som bekendt endt med, at han ikke spiller, hvorfor handlen måske ikke har været så god for Tottenham alligevel. Det siges også, at de ikke har tænkt sig at forlænge lejeopholdet, men det hele kan dog nå at ændre sig endnu.