Har Messi endelig fået nok af Barcelona?

Nicolai Busekist — 19. nov 2020 11:28
Foto: Shutterstock

Da den argentinske verdensstjerne landede i Barcelona i går, blev han mødt af pressen, som han gav et tydeligt irriteret svar, da de spurgte ind til hans syn på de seneste udtalelser fra Griezmanns tidligere agent.

LÆS OGSÅ: Arsenal-køb: Jeg hørte aldrig om et tilbud fra Barcelona

Spørgsmålet er, om det var hans sande følelser, der blev givet udtryk for, eller om han blot var træt af en lang flyvetur. Hvis det er førstnævnte, er det endnu en indikation af, at argentineren er på vej væk fra Barcelona til sommer.

De fleste ville sandsynligvis være anstrengte efter en 15 timer lang flyvetur, hvorefter man mødes af de spanske skattemyndigheder. Ikke nok med det, løber man også ind i en mur af journalister. Det kan sagtens være dette, der var skyld i, at Lionel Messi svarede som han gjorde, da han ankom i Barcelona.

"Jeg er træt af altid at være et problem i klubben," sagde Messi, da han blev spurgt ind til Griezmanns tidligere agents udtalelser. Han har udtalt, at Lionel Messi styrer Barcelona som sit helt eget regime.

Udtalelsen kan være fremkommet på baggrund af den tilspidsede situation, men kan også være et udtryk for, hvad Messi virkelig mener om situationen i klubben. Måske har han fået nok af det hele, og bare venter på, at han kan trække sig væk fra klubben til sommer.

LÆS OGSÅ: Victor Font: Klubben skulle aldrig have hentet angriber

For Barcelona er det dog at håbe, at Messi finder overskuddet og humøret frem igen, da han og de får brug for dette, når de lørdag skal spille mod Atletico Madrid.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere