Manchester Citys argentinske stjerneangriber Sergio Agüero er fortid i klubben efter denne sæson. Står det til manager Pep Guardiola betyder det dog ikke, at klubben kommer til at erhverve sig en ny og dyr angriber til sommer. Det er der ellers mange, der har forventet, da Agüero trods alt er klubbens mest scorende angriber i historien.

LÆS OGSÅ: Solskjær ser sig tilfreds med andenpladsen i Premier League

Guardiola er nemlig af den opfattelse, at det ikke er realistisk, at klubben kommer til at finde den store pung frem, for at købe en ny angriber. I samme ombæring gjort han det også klart, at de i forvejen har en række spillere, der vil kunne udfylde rollen som spidsangriber.

“Vi har spillere nok i førsteholdstruppen, vi har spændene akademispillere, og den økonomiske situation i verden betyder, at der er en stor chance for, at vi ikke køber en angriber til næste sæson,” sagde Pep Guardiola ifølge Sky Sports.

City har været en af de mange klubber, der er blevet sat i forbindelse med den norske angriber Erling Haaland. Pep Guardiola har dog ikke ønsket at kommentere direkte på rygterne om, at den norske målbomber kan være på vej til den engelske klub.

Hvad han dog gerne ville sige var, at det ville være ‘umuligt’ at hente en meget dyr angriber. Det må Haaland bestemt sige at være, da det rygtes, at han vil have en pris på op mod 150 millioner euro, hvis han skal skifte denne sommer.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand: United-profil har besluttet sig for at forlade klubben

“Med de priser (på topangribere, red.) vil vi ikke købe en angriber. Det er umuligt, og vi har ikke råd. Alle klubber har økonomiske problemer, og vi er ingen undtagelse,” sagde han.