Real Madrid har sendt et ‘endeligt tilbud’ til Erling Haaland, som angiveligt har rystet Manchester City og Barcelona.

Erling Haaland er en af de mest eftertragtede spillere i verden. Og alt tyder på, at han til sommer forlader sin nuværende klub, Borussia Dortmund.

LÆS OGSÅ: Medie: PSG vil forene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo

Flere klubber viser stor interesse for den norske angriber, hvis frikøbsklausul bliver aktiveret til sommer. Derfor står flere klubber nærmest i kø for at købe ham.

En af de klubber, der har vist stor interesse for ham, er Real Madrid. De ønsker at forene ham og Kylian Mbappé på Santiago Bernabeu, og har nu taget første skridt mod at sikre dette.

Ifølge Express har Real Madrid nemlig sendt et ‘endeligt tilbud’ til Erling Haalands repræsentanter, der siges at have rystet Manchester City og Barcelona, som også viser interesse for Haaland.

Real Madrid har et ønske om at forene Haaland med Mbappé, men ved godt, at det kan blive vanskeligt at sikre sig begge stjernes underskrifter.

På det seneste har der været forlydender om, at Mbappé også overvejer et skifte til Liverpool eller at blive i Paris. Det har fået Real Madrid-præsident Florentino Perez til at rette et større fokus mod norske Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona har tysk landsholdsspiller på radaren

Nordmanden siges også at være toptransfermål på Camp Nou, hvorfor det kan ende med en regulær transferkamp mellem de to rivaliserende klubber.