Manchester United har tilsyneladende besluttet, at de er klar til at tage afsked med Phil Jones.

De Røde Djævle har flere muligheder i defensiven. Derfor har de besluttet, at det er tid til at sige farvel til den centrale forsvarer Phil Jones.

LÆS OGSÅ: Klopp har accepteret salg: Liverpool-stjerne tilbudt til Barcelona for 150 millioner

Den 29-årige forsvarer spillede alle 90 minutter i opgøret mod Wolverhampton Wanderers i Premier League den 3. januar. Det var hans første optræden for den engelske klub i næsten to år.

Manchester United har besluttet at sætte ham til salg, og er klar til at sige farvel i denne måned. Angiveligt skulle flere klubber have vist interesse for ham, men ifølge Daily Star kræver Manchester United 15 millioner pund for englænderen.

Det kan blive svært for Manchester United at få 15 millioner pund for Phil Jones. Det er svarende til cirka 130 millioner kroner. Det er godt og vel 100 millioner kroner mere, end hans markedsværdi ifølge Transfermarkt.

Ifølge Daily Star har Burnley vist, at de er interesseret i at hente den 29-årige forsvarer. De har dog gjort det klart, at de hverken vil betale den høje pris eller hans nuværende ugeløn, der lyder på 100.000 pund.

Phil Jones leverede en rigtig flot præstation, da han vendte retur i opgøret od Wolves. Til trods for dette, var han at finde på bænken i weekendens opgør mod Aston Villa, da både Eric Bailly, Raphael Varane, Harry Maguire and Victor Lindelöf er over ham i hierarkiet.

LÆS OGSÅ: Benzema giver Real Madrid ultimatum: Forlader klubben, hvis de gør det

Den tidligere Blackburn Rovers-spiller har været i aktion i alt 225 gange for De Røde Djævle, siden han blev hentet til klubben for ti år siden. Han har været med til at vinde Premier League en enkelt gang og en enkelt FA Cup-titel.

Læs flere nyheter her.