Super League har været et meget varmt samtaleemne i disse dage. Det har stor set trukket alle overskrifter, men man kunne tirsdag aften lette for noget af presset, da Big Six-klubberne meldte ud, at man ikke længere havde planer om støtte Super League.

LÆS OGSÅ: Forhandlingsklar: Jorge Messi er landet i Barcelona

Det var blot to tage efter, at man havde bekræftet deltagelsen, at Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Manchester City og Tottenham, alle meldte ud, at man havde trukket sig fra turneringen, hvilket man gjorde i form af en officiel statement, som man delte via deres respektive hjemmeside samt Twitter.

Tottenham-ejer Daniel Levy har dog valgt at stå frem og forklare, hvorfor han overhovedet valgte at støtte op om projektet til at starte med. Han lægger dog ikke skjul på, at han er ked af at se, hvad Super League er endt med at have medført, men han mener alligevel, at det var vigtigt for klubben at være en del af den nye struktur.

”Vi fortryder den angst og bekymring, som Super League-forslaget har skabt. Vi følte, det var vigtigt, at vores klub deltog i udviklingen af en potentiel ny struktur, som kunne sikre Financial Fair Play bedre samt en økonomisk stabilitet, så vi fortsat kunne bidrage til fodboldpyramiden,” siger Daniel Levy til klubbens hjemmeside.

”Vi mener, at vi aldrig skal stå stille, og vi skal hele tiden vurdere turneringerne for at sikre, at spillet – som vi alle elsker – fortsætter med at udvikle sig. Vi vil gerne takke alle de fans, som præsenterede deres holdninger,” kommer det altså fra Daniel Levy.

I Premier League var Manchester City den første klub, der bekræftede, at man havde trukket sig fra Super League. Det var dog ikke længe efter, at Manchester United, Liverpool, Arsenal og Tottenham også meldte ud, at man ikke længere var en del af Super League.

LÆS OGSÅ: Woodward-afsked kan være en velsignelse i forklædning for United: Ferguson kan øge sin rolle

Der var dermed én klub tilbage, og det var Chelsea. De var dog i gang med at spille mod Burnley i et Premier League-opgør, mens de andre klubber meldte ud, at de havde trukket sig fra Super League, hvorfor deres officielle udmelding kom lidt senere.