Der har tidligere været forlydender om, at Barcelona er villige til at give slip på Frenkie de Jong. Nu kan de få muligheden.

Frenkie de Jong er en af de spillere, der potentielt kan forlade Barcelona i dette transfervindue. Den hollandske midtbanespiller har nemlig tiltrukket sig interesse fra en række klubber i hele Europa.

LÆS OGSÅ: Xavi kræve nye signings: Memphis og 3 andre kan forlade Barcelona

Ifølge Marca har dette resulteret i, at Bayern München har taget kontakt til De Jongs repræsentanter. Den tyske klub skulle være interesseret i at hente ham allerede i dette transfervindue.

Allerede inden Frenkie de Jong blev hentet til Barcelona, var der interesse for den unge midtbanespiller i Bayern München.

Dengang lykkedes det dem dog ikke at hente De Jong, der valgte Barcelona til fordel for Bayern München. Nu har de dog planer om at forsøge at bringe ham til München i dette transfervindue.

Ifølge Marca har de desuden ikke i sinde at give op, hvis et skifte ikke kan blive en realitet i dette transfervindue. Derimod har de planer om at vende tilbage efter hollænderen til sommer.

Tidligere har der været forlydender om, at den catalanske storklub er klar til at tage afsked med Frenkie de Jong. Det vil nemlig give plads til nye signings, da han er en af de løntunge spillere i truppen.

LÆS OGSÅ: Antonio Rüdiger stiller enormt lønkrav

Efter sigende har Xavi dog ikke nogen planer om at give slip på De Jong, selvom ledelsen mener noget andet. Derfor kan det ende med en kamp mellem ledelse og Xavi, hvis buddet fra Bayern München er attraktivt.