Efter sigende skulle Manchester United stille og roligt have taget kontakt til portugisiske Sporting Lissabon. Det skulle de angiveligt have gjort for at forhøre sig om Pedro Goncalves’ tilgængelighed.

LÆS OGSÅ: Trods tilbud fra topklub: Lampard har afslået nyt trænerjob

Meget tyder dog på, at den portugisiske klub ikke er specielt åbne over for at skulle slippe deres nuværende stjernespiller. Især hvis de skal spille Champions League næste sæson, da de her ønsker at have spillerens kvaliteter til rådighed.

Ifølge flere medier er der derfor heller ikke nogen synderligt stor chance for, at de kommer til at slippe ham, hvis ikke Manchester United er villige til at indfri hans frikøbsklausul, der lyder på 450 millioner danske kroner. Det kan dog være, at det hjælper De Røde Djævle lidt på vej, at de har et godt forhold til Sporting Lissabon, som de har handlet med flere gange.

Pedro Goncalves spiller normalt som højre kant, men han er dog også i stand til at indtage rollen som 10’er. Begge roller udfylder han rigtig godt, og i denne sæson er det blevet til 17 mål i de 18 kampe, hvor han på tværs af alle turneringer har spillet med fra start.

LÆS OGSÅ: United-profil udtaler sig om Mourinho-kritik: “Det var svært”

Ikke nok med det, så kan han faktisk også bryste sig af at være den nuværende ligatopscorer, da han har scoret 14 mål i ligaen. Det har spillet en stor rolle i, at den portugisiske hovedstadsklub i skrivende stund indtager førstepladsen i ligaen.