FC Barcelona har udset sig fem spillere, som de potentielt vil hente på en lejeaftale, der løber resten af sæsonen.

De catalanske giganter har økonomiske problemer. Derfor er deres muligheder i dette transfervindue også meget begrænsede.

LÆS OGSÅ: Klopp og Ancelotti i transferkamp: Vil begge hente Leeds-stjerne

I august sidste år blevet det rapporteret, at de havde en gæld på over 1,1 milliarder pund. Derfor har de svært ved at få det finansielle til at hænge sammen. Faktisk kæmper de med at nedbringe de samlede lønomkostninger i klubben.

Xavi kan derfor være nødt til at overveje at hente spillere ind på lejeophold i dette transfervindue. Det ser ud til, at det er den eneste måde, de kan styrke truppen på med deres nuværende økonomi.

Barcelona skulle dog være meget ivrige efter at hente en ny venstreback i dette transfervindue. Det er dog ikke planen, at vedkommende skal lejes i længere tid, end resten af denne sæson.

Ifølge Daily Mail har Barcelona kig på Juvenuts’ Alex Sandro, Dortmunds Raphael Guerreiro, Ajax’ Nicolas Tagliafico, Manchester Uniteds Alex Telles og Villareals Alfonso Pedraza.

Det britiske medie skriver også, at Barcelona angiveligt overvejer at hente to af disse spillere på aftaler, der løber resten af sæsonen. Det kunne derfor tyde på, at de ikke er tilfredse med deres nuværende muligheder på denne position.

Klubben hentede Sevilla-angriber Luuk de Jong på en lejeaftale sidste sommer, og Xavis tro på hollænderen har givet pote i de seneste uger. Her har den hollandske angriber nemlig bidraget med tre mål i tre kampe.

Derudover har Barcelona også været kædet sammen med en byttehandel, der kan sende Memphis Depay til Juventus. Den anden vil Alvaro Morata blive sendt. Igen skulle der være tale om en lejeaftale med en varighed på seks måneder.

LÆS OGSÅ: Xavi vil sælge Barcelona-stjerne efter Liverpool-interesse

Desuden har der været forlydender om, at Barcelona arbejder på at hente en ny angriber til klubben. De har allerede købt Ferran Torres i Manchester City, hvilket dog tilsyneladende ikke har været nok for den catalanske klub.