Det var som bekendt Atlético Madrid, der endte med at vinde La Liga i den allersidste runde, hvilket man selvsagt blev uhyre ked af i Real Madrid. Men de har såmænd ikke haft tid til at surmule, eller noget der ligner – i hvert fald ikke ledelsen, som fortsat skal arbejde på højtryk for at få styr på diverse kontraktsituationer.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Det er umiddelbart ikke gået nogens næse forbi, at de står til at miste begge deres midtstoppere i form af klublegenden Sergio Ramos samt Raphael Varane, hvor især førstnævntes kontraktsituation begynder at trække tænder ud, da den står til at udløbe om blot 22 dage.

Sergio Ramos skulle indtil nu have afvist Real Madrids kontraktudspil, hvorfor man i flere måneder har hørt diverse rygter om, hvorvidt han fortsætter i Real Madrid, eller hvilket eventyr, han kommer til at velkomme.

Men noget, der gik igen, var, at langt de fleste medier mente, at han ikke ville forlænge med Real Madrid – men det kan der meget vel blive lavet om på.

Ifølge Deportes Cuatro og Marca, så skulle Sergio Ramos have foretaget en kovending og nu i stedet være klar til at acceptere – og dermed også underskrive – det kontrakttilbud, som han ellers har afvist i de seneste måneder.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbudBarcelona udser sig Premier League-profil som alternativ til Wijnaldum

Sergio Ramos skulle ikke have ønsket at underskrive, da han ønsker en kontrakt, der løber i to år, men klubben har dog kun ønsker at tilbyde ham en etårig kontrakt.