Ole Gunnar Solskjær har afholdt sit pressemøde forud for FA Cup-kampen mod Watford. Han blev til pressemødet spurgt ind til, hvad han tænker om Odion Ighalo, der vender tilbage til Kina, når lejeopholdet er slut.

LÆS OGSÅ: René Meulensteen langer ud efter Solskjær: Det havde Ferguson aldrig tilladt

Han var nemlig ikke at finde i 0-2-nederlaget mod City i semifinalen, men Solskjær kunne fortælle, at han kommer til at være involveret i kampen mod Watford.

“Det er specielt for Odion mod Watford. Han vil komme i spil, og han er med på holdkortet,” sagde Solskjær.

“Han har trænet godt, og han har ikke mistet sine kvaliteter. Det har bare været svært for ham at være ude af holdet så mange gange, som han har. Han har dog ikke haft så mange muligheder denne sæson, men det har ikke fået ham ned med nakken. Han er optimistisk.”

Odion Ighalo kunne da også fortælle, at han håbede på, at han ville komme i spil mod sin tidligere arbejdsgiver. Det ville også være en fed måde at slutte sit ophold på, hvis det skulle ende med at blive hans sidste kamp for De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola er stolt af sejrene mod Manchester United

Manchester United skal forsøge at vende skuden efter City-nederlaget, hvilket de allerede får muligheden for, når de tørner ud mod Watford.