I en højspændt Champions League-semifinale på Allianz Arena endte Bayern München og Real Madrid med en uafgjort 2-2.

Harry Kane var afgørende i opgøret med et vigtigt straffespark, selvom Jude Bellingham fra Real Madrid forsøgte at distrahere ham.

Kampen blev præget af intensitet og teknisk fodbold fra begge sider. Real Madrid tog føringen ved Vinicius Junior, men Bayern kom tilbage med mål fra Leroy Sane og Harry Kane fra straffesparkspletten. Vinicius Junior sikrede med endnu et straffespark, at Real Madrid kunne rejse hjem med et godt udgangspunkt før returkampen.

Under kampens måske mest afgørende øjeblik forsøgte Bellingham at ryste Kane med mumlende kommentarer lige før straffesparket, men Kane bevarede koncentrationen. “Jeg ved ikke, hvad han sagde. Jeg så ham mumle noget, men når jeg er i det øjeblik, så er jeg i min zone og prøver at blokere alt andet ude,” forklarede Kane efter kampen til TNT Sports.

Semifinalen er kun første akt i et drama, der fortsætter på Santiago Bernabeu, hvor begge hold har alt at spille for i returkampen.

Kane har haft en fremragende sæson med 43 mål i alle turneringer, og trods Bayerns skuffelser i Bundesligaen og det tyske pokal, har han stadig en chance for at slutte sæsonen med et trofæ.

Champions League-titlen er inden for rækkevidde, og med Kanes målscoringsevner er Bayern aldrig ude af kampen.