Det har tidligere været fremme, at Harry Kane har truet Tottenham med, at han vil forlade klubben. Nu gør han det igen.

I sommer var Harry Kane meget ivrig efter at forlade Totteham. Til trods for, at han ikke virkede interesseret i at blive i klubben, endte han med at blive på Tottenham Hotspur Stadium.

LÆS OGSÅ: Bayern München har udset sig Lewandowski-afløser

Nu har han dog igen stillet et ultimatum til ledelsen i London-klubben. Denne gang handler det dog om, at han kræver, at klubben vil støtte træner Antonio Conte.

Den 28-årige angriber har nemlig slået fast, at han vil forlade klubben, hvis ikke de bakke Antonio Conte op i det kommende transfervindue.

The Sun skriver, at hans ultimatum handler om, at han vil sikre, at holdet bliver styrket til sommer. Sker det ikke, vil han forsøge at sætte et skifte til en anden klub i stand.

Det er dog ikke sikkert, at han får let ved at gøre dette, til trods for, at flere klubber har ham på radaren. Han har nemlig kontrakt med Spurs frem til juni 2024, og de har ikke vist sig villige til at lade ham gå.

LÆS OGSÅ: Barca-spiller vil væk: To La Liga-klubber viser interesse

Derudover estimeres han at have en markedsværdi på 100 mio. euro, hvorfor en interesseret klub skal have en stor sum penge op af lommen. Beløbet svarer nemlig til 743 mio. kroner.