Harry Maguire har taget en snak med UEFA, hvori han blandt andet giver udtryk for, at han ser frem til at spille mod AC Milan. De to hold skal spille mod hinanden i Europa League torsdag. I samme ombæring kalder han også den italienske klub for en ‘massiv klub’.

LÆS OGSÅ: Én Manchester United-spiller udtaget til rundens Premier League-hold

“San Siro er et ikonisk stadion, så da jeg fandt ud af, at det var dem, vi trak, var jeg virkelig begejstret. Det er et spændende opgør,” lød det fra Harry Maguire, da han talte med UEFA.

Det første af to opgør bliver spillet på Old Trafford, hvor Manchester United har haft svært ved at præstere i nogle perioder af sæsonen. Det betyder selvfølgelig også, at Maguire må vente lidt endnu med at indtage San Siro, som han åbenlyst ser frem til.

Heldigvis for De Røde Djævle, har de dog været stærke på udebane i denne sæson, og netop denne form peger Maguire også på, da han overfor UEFA forklarer, hvorfor han er af den opfattelse, at holdet har forbedret sig i denne sæson.

“Jeg kom hertil for to år siden, og folk forventede ikke, at vi ville komme i top fire, men det gjorde vi. Det var det samme forud for denne sæson, og nu er vi så på andenpladsen, og så siger folk: ‘Ja, men det bør United også være’. Men det er sådan, det er at være her – der er forventninger,” sagde United-kaptajnen også til UEFA.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-keeper: Henderson er klar

Opgøret i Europa League mellem AC Milan og Manchester United bliver sparket i gang kl. 19.00. Du kan se kampen på enten 6’eren eller på Discovery+.