Manchester United-kaptajn Harry Maguire mener, at den nuværende trup er fyldt med ledere. Den 27-årige Maguire deltog sammen med Ole Gunnar Solskjær ved pressemødet forud for opgøret mod Istanbul Basaksehir.

LÆS OGSÅ: Midtbanetalent afviste Manchester United: Derfor blev klubben fravalgt

Her blev Maguire spurgt, hvad han mener om Manchester United-legenden Roy Keanes kommentarer efter nederlaget til Arsenal i weekenden.

Hertil svarede han, at han ikke helt havde haft tid til at fordøje, hvad Keane havde sagt, men at han var overbevist om, at truppen har autoritet og karakter nok til at komme videre fra Gunners-nederlaget.

“Jeg har ikke set hans kommentarer,” sagde Maguire på pressemødet. “Men vi holder ikke øje med, hvad der sker i medierne. Især ikke efter et negativt resultat. Vi vil ikke bringe negativitet ind i truppen.”

“Vi forbliver positive, og jeg kan med sikkerhed sige, at der er mange ledere i vores trup. Jeg er kaptajn og jeg har flere ledere rundt omkring mig. Både stab og spillere.”

“Der er med sikkerhed mange ledere i denne trup.”

Solskjær enig med Maguire

Keanes synspunkter, der oprindeligt blev sendt på Sky Sport, da kanalens eksperter diskuterede søndagens opgør mellem Manchester United og Arsenal, har fået stor opmærksom på de sociale medier.

Men selvom Solskjær har tillid til sin tidligere holdkammerat, er han dog af den samme mening som hans nuværende kaptajn.

Træneren insisterede på, at han og hans spillere ikke vil dvæle for meget ved Roys bemærkninger, da de står over for vigtige kampe mod Basaksehir og Everton.

“Roy har altid talt lige ud af posen,” tilføjede Ole Gunnar Solskjær.

“Vi har forskellige jobs. Roys job er at give sin mening, og jeg lytter altid til Roy, men vi fortsætter med en formidabel gruppe spillere, en stærk gruppe, og jeg er sikker på, at vi vil se et modsvar.”

LÆS OGSÅ: Manchester United i kamp med Spurs om forsvarsindkøb

“Jeg er meget glad for, at vi har de spillere, vi har hos os.”