Hazard: Tottenhams nye stadion er flot, men hvor er klubbens titler?

Redaktionen — 06. apr 2019 09:39
LONDON, ENGLAND - APRIL 03: Eden Hazard of Chelsea celebrates after scoring a goal during the Premier League match between Chelsea FC and Brighton & Hove Albion at Stamford Bridge on April 03, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Eden Hazard lykønsker lokalrivalerne fra Tottenham med deres nye stadion. Men Chelsea vinder stadig flere titler, pointerer belgieren. 

Chelsea og Tottenham kæmper sammen med Arsenal og Manchester United en hård kamp om at ende i top-4 i Premier League. I går vandt Tottenham og Chelseas deres respektive hjemmekampe med henholdsvis 2-0 og 3-0, og Spurs fik dermed en perfekt start på det nyindviede stadion.

Efter Chelseas sejr over Brighton kommenterede Eden Hazard konkurrencen fra Tottenham, som i øjeblikket ligger nummer 3 og har et enkelt point ned til Chelsea på en femteplads. 

”Tottenham har været blandt de bedste hold i England i to eller tre år. Vi er Chelsea, og de er en rival. Det er godt for Premier League, at de får et nyt stadion. Men i sidste ende har Chelsea vundet en række trofæer de senere år. Det har de(Tottenham) ikke, og jeg håber, det fortsætter sådan,” sagde den 28-årige belgier til journalister ifølge Goal.

”Folk taler ikke så meget om Chelsea i top-4 for tiden. Vi er stille, men klar til kamp. Vi tager en kamp ad gangen, og vi har svære opgør i vente mod Liverpool og Manchester United, men Chelsea er en topklub, og vi kan godt lide udfordringen ved disse kampe, som vi går efter at vinde.”

Chelsea behøver dog ikke at ende i top-4 for at få mulighed for at spille i Champions League. Klubben er stadig med i Europa League, som for vinderen af turneringen giver adgang til CL-kvalifikation. Sejren over Brighton var den tredje sejr i træk i Premier League, og Hazard glæder sig over, at hans hold klarede sig godt igennem kampen. 

”Vi var i kontrol gennem hele kampen. Vi scorede et godt mål i første halvleg og fortsatte i kontrol. Så vi er glade.”

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere