Belgiske Eden Hazard har ikke spillet mange kampe i sin tid i Real Madrid. Siden sin ankomst i 2019 har han nærmest været permanent skadet – og nu er den gal igen. I weekendens sejr over Elche blev belgierne skiftet ind, og her pådrog han sig desværre igen en skade i sin ankel.

LÆS OGSÅ: Manchester City vil hente midtbanespiller for 870 millioner

Ifølge The Sun har det fået Eden Hazard til at overveje, om han skal have en tredje operation i sin ankel. Det er dog ikke alle, der mener, at det er en god idé. En rivalernes læger advarer ham nemlig mod at lade sin ankel operere.

“En tredje operation i Hazards ankel vil være meget risikabelt. Der vil være den mulighed, der hedder, at han muligvis aldrig vil komme til at spille fodbold igen,” lyder et fra Jose Gonzalez, der er læge i Atletico Madrid.

Angiveligt skulle 30-årige Hazard i øjeblikket befinde sig i London, hvor han ønsker at få en ‘second opinion’ i forhold til, om han bør lade sig operere. Jose Gonzalez, der er en af Spaniens førende sportslæger, mener dog ikke, at det er umuligt for belgieren at vende tilbage til træningsbanen uden en operation.

LÆS OGSÅ: Fiasko: Tottenham ude af Europa League

“Uden en operation vil Hazard være klar til at træne om cirka en måned. Men han vil ikke være kampklar. Fra mit synspunkt ligner det ikke, at Hazard kommer til at spille for Real Madrid igen i denne sæson,” fortæller han også ifølge The Sun.