Neymar har netop skrevet under på en kontraktforlængelse med Paris Saint-Germain. Kort tid efter underskriften er det blevet afsløret, at der er en ‘hemmelig klausul’ i kontrakten. Han har nemlig sikret en klausul, der giver ham mulighed for et skifte til Brasilien.

LÆS OGSÅ: Farvel til Braithwaite: Messi vil af med ham

Der har i lang tid været rygtet om, at Neymar vil vende tilbage til Barca. Alle spekulationer om dette fik han dog gjort en ende på, da han i denne uge underskrev en kontraktforlængelse. Det betyder, at hans kontrakt med Paris-klubben nu løber frem til 2025.

På trods af, at han tilsyneladende føler sig sikker på sin fremtid på Parc des Princes, har han alligevel fået indskrevet en ‘pensionsklausul’. Ifølge UOL og Mundo Deportivo giver denne klausul ham mulighed for at skifte til Brasilien, før han stiller støvlerne.

De to medier skriver også, at Paris-klubben har fået indskrevet en mulighed for yderligere 12 måneders forlængelse. Derved kan Neymar ende med at blive i Paris indtil 2026. På dette tidspunkt vil han være 33 år gammel.

Det rygtes, at hele aftalen er strikket sammen med henblik på, at han skal have lov til at forlade klubben til fordel for en brasiliansk klub i 2026. Angiveligt skulle han have et ønske om at vende tilbage til sin ungdomsklub Santos.

LÆS OGSÅ: Medie: Draxler nærmer sig forlængelse med PSG

Hidtil er det dog kun Neymar, som PSG har fået til at sætte en underskrift på papiret. De kæmper fortsat med at få Kylian Mbappé til at skrive under på en kontraktforlængelse. Efter denne sæson træder han ind i de sidste 12 måneder af sin kontrakt.