Luis Suarez skiftede fra FC Barcelona til Atletico Madrid forud for denne sæson. Siden da har han haft godt succes under Diego Simeone i den spanske hovedstadsklub.

LÆS OGSÅ: PSG-spiller indrømmer: Vi snakker meget om Messis ankomst

Det understreges særligt af, at han har leveret intet mindre end 16 mål i 18 kampe for Atletico Madrid. Det placerer ham også lige foran sin tidligere holdkammerat Lionel Messi på listen over topscorere i La Liga.

Ifølge det spanske medie Marca kan det dog i teorien snart være slut med at se Luis Suarez i Atletico Madrid-trøjen.

Marca skriver nemlig, at der er indskrevet flere klausuler i Luis Suarez' kontrakt, hvoraf en af dem handler om, at han til sommer kan forlade klubben, hvis han skulle ønske dette. Det skulle være muligt for ham, selvom hans kontrakt først udløber i sommeren 2022.

Til gengæld skriver det spanske medie dog også, at det er meget usandsynligt, at det skulle ske. Den 34-årige angriber er nemlig meget glad i Atletico Madrid, hvor han har et godt samarbejde med Diego Simeone samt har stor sportslig succes.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand om udlejet United-spiller: Han har ingen fremtid i United

Luis Suarez og Atletico Madrid er endda godt på vej mod at sikre sig det spanske mesterskab i denne sæson. De kan nemlig bryste sig af at ligge nummer et i La Liga med fem point ned til nummer to fra Real Madrid, der dog har spillet to kampe mere.