France Football holdt en pause fra deres prisuddelinger i 2020 grundet corona, men nu har de udsendt en liste over de nominerede til Ballon d’Or 2021

Både Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski er blandt de 30 nominerede til Ballon d’Or 2021, der er blevet frigivet af France Football.

LÆS OGSÅ: Barcelona-talent er favorit til prestigefyldt pris

Flere andre superstjerner er naturligvis også blevet nomineret til den prestigefyldte pris. Det inkluderer blandt andet både Erling Haaland, Kylian Mbappe, Karim Benzema og Romelu Lukaku.

Kåres en af de førnævnte som vinder af den verdenskendte pris, vil det ikke komme som nogen overraskelse, men EM-vinder Jorginho og Chelsea-holdkammerat N’Golo Kante er dog også med i kapløbet.

Den fulde liste over de 30 nominerede spillere kan ses herunder:

Cesar Azpilicueta
Nicolo Barella
Karim Benzema
Leonardo Bonucci
Giorgio Chiellini
Kevin De Bruyne
Ruben Dias
Gianluigi Donnarumma
Bruno Fernandes
Phil Foden
Erling Haaland
Jorginho
Harry Kane
N’Golo Kante
Simon Kjaer
Robert Lewandowski
Romelu Lukaku
Riyad Mahrez
Lautaro Martinez
Kylian Mbappe
Lionel Messi
Luka Modric
Gerard Moreno
Mason Mount
Neymar
Pedri
Cristiano Ronaldo
Mohamed Salah
Raheem Sterling
Luis Suarez

Nu da en liste over 30 bedste spillere fra de seneste 12 måneder er blevet udarbejdet, er det tid til at sætte gang i afstemningsprocessen.

Et udvalg af journalister, landsholdstrænere og kaptajner vil blive bedt om at stemme på, hvem de mener, der skal vinde. Hver person, der udvælges til at stemme, bliver bedt om at vælge deres top-5.

LÆS OGSÅ: Coutinho sættes i forbindelse med overraskende klubskifte

Når denne proces er afsluttet, vil den prestigefyldte pris blive uddelt ved en ceremoni, der afholdes i Paris den 29. november.