Tre spillere er med i kampen om at blive kåret som årets mandlige fodboldspiller i Danmark i 2021. De nominerede er Joakim Mæhle, Pierre-Emile Højbjerg og Simon Kjær.

De danske fodboldspillere har stemt, og der er nu blevet udvalget tre kandidater til at vinde den fornemmeste pris i dansk fodbold.

LÆS OGSÅ: Maguire: ‘Det har Ole desværre betalt prisen for’

Årets Mandlige Fodboldspiller 2021 bliver kåret i et samarbejde mellem Spillerforeningen og DBU. Vinderen bliver offentliggjort ved DR’s sportsgallashow i Boxen i Herning, der afholdes den 8. januar.

Tirsdag oplyser DBU, at de tre nominerede til den fornemme pris, er Joakim Mæhle, Pierre-Emile Højbjerg og Simon Kjær,

“At blive kåret som Årets Mandlige Fodboldspiller er den største, individuelle pris i dansk fodbold. Ikke kun fordi man med kåringen opnår en plads i historiebøgerne, men specielt fordi det er kollegerne – fodboldspillerne i Danmark og de danske udlandsprofessionelle – der vælger Årets Mandlige Fodboldspiller,” skriver DBU om prisen.

Det er ikke første gang, at hverken Simon Kjær eller Pierre-Emile Højbjerg er blevet nomineret. De var nemlig også begge nomineret sidste år, hvor det endte med at være Kasper Schmeichel, der løb med prisen.

Desuden har Simon Kjær allerede vundet prisen én gang, men det er dog hele 12 år siden. Han blev nemlig kåret som årets spiller i 2009, hvor forsvarsgeneralen også løb med prisen som Årets Mandlige Talent.

Pierre-Emile Højbjerg har aldrig vundet prisen som årets spiller, men i både 2013 og 2014, var det ham, der vandt prisen som Årets Mandlige Talent.

LÆS OGSÅ: Eksklusivt Messi-interview: Jeg vender tilbage til Barcelona

For den 24-årige Joakim Mæhle er det første gang, har er nomineret til prisen, som er den største individuelle pris i dansk fodbold.