FC Midtjylland kan sætte seks krydser i kalenderen, efter datoerne for deres kampe i Champions League-gruppespillet endelig er blevet officielt afsløret.

Fredag aften sendte Union of European Football Associations (UEFA) det fulde program ud for efterårets kampe i den prestigefyldte og populære turnering.

I den forbindelse kan det ses, at FC Midtjylland skal spille deres først kamp 21. oktober mod Atalanta på hjemmebane på MCH Arena i Herning.

Dernæst går turen til Liverpool, inden de skal spille to opgør i træk mod Ajax. Den første kamp spilles i Herning, mens den anden kamp skal spilles i Amsterdam.

Når de to kampe mod Ajax er afviklet, går turen videre til Bergamo og endnu et møde med Atalanta i femte runde. Sjette og sidste runde spilles i Herning, hvor FCM tager imod Liverpool.

UEFA åbnede i torsdag for, at der til kampe, der blev spillet i forbundets regi måtte være op til 30 % fyldte tribuner fremover. Det er dog de enkelte landes restriktioner, der er gældende.

I Danmark er forsamlingsforbuddet på 500 personer gældende til 18. oktober. Det er dog uvist, hvordan det vil forholde sig derefter, hvor FC Midtjylland flere gange vil få internationale gæster på MCH Arena.

FC Midtjyllands fulde kampprogam for Champions League-gruppespillet ser således ud:

  • 1. kamp: Hjemme mod Atalanta 21. oktober klokken 21.
  • 2. kamp: Ude mod Liverpool 27. oktober klokken 21.
  • 3. kamp: Hjemme mod Ajax 3. november klokken 21.
  • 4. kamp: Ude mod Ajax 25. november klokken 21.
  • 5. kamp: Ude mod Atalanta 1. december klokken 21.
  • 6. kamp: Hjemme mod Liverpool 9. december klokken 18.55.