Det bliver den danske landsholdsmålmand, der fremover skal vogte buret for den engelske klub.

Den danske landsholdsmålmand er en eftertragtet herrer.

Og allerede inden der blev taget hul på transfervinduet, så løftede den danske målmandsprofil Mads Hermansen sløret for, at der kun var en meget lille chance for, at han vil være at finde i Brøndby IF, når sommerens transfervindue lukker.

Dengang lagde han ikke skjul på, at han vil blive solgt til en større klub i udlandet, hvor han kunne spille på et højere niveau.

Og nu har både Brøndby IF og den engelske klub Leicester løfte sløret for, at Mads Hermansen vinker farvel til Danmark og i stedet drager til Leicester, der inden længe tager hul på Championsship.

Det skriver de på deres hjemmesider.

Den 23-årige målmand har indgået en femårig aftale med klubben.

Mads Hermansen fortæller også hudløst ærligt, at han er meget stolt over at være i Leicester:

“Jeg er meget, meget stolt over at være her. Det er et stort øjeblik for mig og min familie, og jeg er meget glad. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Leicester er en meget stor klub. Det har så meget potentiale”, lyder det fra den danske landsholdsmålmand inden han fortsætter:

”Jeg har spillet to hele sæsoner for Brøndby. Jeg synes, jeg udviklede mig på en meget god måde, og jeg ser frem til at tage de næste skridt med Leicester. Jeg kan virkelig godt lide at være på bolden. Jeg kan godt lide at spille og være, så meget jeg kan, i spillet”.

Hermansen vil nu straks tilslutte sig sine nye holdkammerater i Leicestershire, mens forberedelserne fortsætter til den kommende Championship-sæson.

Der tages hul på den nye sæson hjemme mod Coventry City søndag den 6. august.

Og det bliver altså den tidligere Brøndby-målmand, der fremover skal overtage tronen fra Kasper Schmeichel, der vinkede farvel til Leicester i sommers.