Inden længe deler han hudløst ærlige ord om fremtiden.

Crystal Palace venter i skrivende stund spændt på en beslutning fra stjerneangriberen Wilfried Zaha angående hans fremtid i klubben.

Og efter en velfortjent bryllupsrejse forventes Zaha nemlig at løfte sløret for sit valg om fremtiden, når han vender tilbage næste uge.

Klubben har stadig håb om, at den ivorianske angriber vil underskrive en lukrativ fireårig kontrakt til en værdi af £10 millioner per sæson, svarende til svimlende 87.196.456 danske kroner, og afvise tilbud fra udenlandske klubber.

Det skriver den britiske avis The Guardian.

De afslører også, at der i de seneste dage har været repræsentanter fra Napoli, Paris Saint-Germain og Galatasaray, der alle har haft samtaler med Zahas lejr.

Derudover har Lazio, Fenerbahce og Al-Nassr allerede præsenteret kontrakttilbud til den 30-årige.

Og mens Zaha sandsynligvis vil afslå det imponerende tilbud på £30 millioner per sæson fra Saudi Arabien, er muligheden for et skifte til Italien eller Tyrkiet stadig til stede, på trods af at begge eksisterende tilbud er betydeligt lavere end lønnen på Selhurst Park.

Og selvom Zaha fortsat bruger klubbens faciliteter til at komme sig efter en baglårsskade, der holdt ham ude af afsltuningen på sidste sæson, forlyder det, at han endnu ikke har talt med cheftræner Roy Hodgson, sportsdirektør Dougie Freedman eller Palace-formand Steve Parish om sine hensigter.

Zaha skulle dog eftersigende være åben for at blive i klubben, hvor han brød igennem som teenager, og vil diskutere sine fremtidige planer med sin familie denne uge.